Ισόπαλη εκτός έδρας με σκόρερ τον Αβρααμίδη!

Ισόπαλη εκτός έδρας με σκόρερ τον Αβρααμίδη!

Η Ομόνοια ενημερώνει πως η Κ-13 εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς (13/10).

Αναλυτικά:

»Ισόπαλη 1-1 σε εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Δαρείος, παρέταξε τους Χαραλάμπους, Κοτσώνη, Γρηγορίου, Καλαφάτη, Γιαννακού, Αγαπίου, Θεοδώρου, Αβρααμίδη, Οζλέρ, Ανδρέου και Ζουλαφάκη, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Μαυρή, Δαρείου και Παπακυριακού.

Το μοναδικό γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Αβρααμίδης.

Οι «πράσινοι» μετά το σημερινό αποτέλεσμα έφτασαν τους 8 βαθμούς, αφού μέχρι στιγμής μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επόμενος αντίπαλος ο Χαλκάνορας Ιδαλίου, την ερχόμενη Κυριακή, εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE