Πρόδωσε την άπιστη σύζυγο το Google maps- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόδωσε την άπιστη σύζυγο το Google maps- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός, όπως πολύ σωστά λέει ο λαός. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος διαβάζοντας την ιστορία ενός άνδρας στο Περού, ο οποίος από το πουθενά κατάλαβε οτι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν ήθελε να βρει τον καλύτερο δρόμο για να πάει κοντά σε μία γέφυρα στην Λίμα και είπε να κοιτάξει το Google Maps.

Ψάχνοντας λοιπόν παρατήρησε μία γνώριμη φιγούρα που ο συνδυασμός των ρούχων που φορούσε, του θύμιζαν την γυναίκα του. Έκανε ζουμ στο σημείο που ήθελε και τότε έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Η κυρία αυτή, δεν θύμιζε απλά την γυναίκα του, ΗΤΑΝ η γυναίκα του, η οποία χάιδευε το χέρι ενός άλλου άνδρα που ήταν ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι, έχοντας το κεφάλι του στα πόδια της.

Οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να ήταν από το 2013, αλλά οι δυο τους είχαν παντρευτεί νωρίτερα, κάτι που σημαίνει οτι τον απατούσε. Όταν τις έδειξε τις φωτογραφίες, εκείνη παραδέχθηκε την σχέση που είχε και σύμφωνα με τα τοπική ΜΜΕ, το ζευγάρι χώρισε.

 

Από gazzetta.gr/ eleftherostypos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE