ΤΣΕΡΙ: Κλείνουν προσωρινά δρόμοι για το Εθνικό Μνημόσυνο

ΤΣΕΡΙ: Κλείνουν προσωρινά δρόμοι για το Εθνικό Μνημόσυνο

Κλειστή προσωρινά για την τροχαία κυκλοφορία θα είναι η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Δήμο Τσερίου, αύριο Κυριακή 14 Οκτωβρίου, 2018, στην περιοχή του Μνημείου Αγνοουμένων και Πεσόντων, όπου θα διεξάγεται το Εθνικό Μνημόσυνο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Τσερίου, κλειστό προσωρινά θα είναι το τμήμα της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου, από τη συμβολή της με την οδό Κώστα Μισιαούλη, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Κωστή Παλαμά, στο Τσέρι.

 Η εν λόγω οδός θα είναι κλειστή για την τροχαία κυκλοφορία από τις 8.00 το πρωί, μέχρι και τις 11.00π.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE