ΦΡΙΚΗ: 37χρονος πίσω από 900 βιασμούς παιδιών- Προκαλεί σοκ η ποινή του

ΦΡΙΚΗ: 37χρονος πίσω από 900 βιασμούς παιδιών- Προκαλεί σοκ η ποινή του

Ένας 37χρονος παιδόφιλος καταδικάστηκε από Δικαστήριο στη Ρωσία σε ποινή φυλάκισης 22ετών όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά μέσα.

Πρόκειται για τον Viktor Lishavsky ο οποίος όπως βαρύνεται με περισσότερους από 900 βιασμούς, πέντε κοριτσιών κάτω των 13 ετών τα τελευταία χρόνια τις οποίες όπως αποκαλύφθηκε μεταχειριζόταν ως «σκλάβες του σεξ».

Μάλιστα αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι πως τα πέντε κορίτσια, ήταν υπό την επίβλεψη του, αφού είχε καταφέρει να πάρει την κηδεμονία τους.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα ο 37χρονος είχε πάρει εννιά κορίτσια από ορφανοτροφείο και μεγάλωναν μαζί με τα τρία δικά του παιδιά και τη σύζυγό του. Τα κοριτσάκια, αν και το ένα με το άλλο ανέφεραν τις τους συνέβαινε, δεν προχώρησαν ποτέ σε καταγγελία του στην Αστυνομία, καθώς φοβόντουσαν ότι θα έχαναν την οικογένεια που είχαν αποκτήσει.

Το προφίλ που «πλάσαρε» στην τοπική κοινωνία, ήταν ενός πολύ καλού και αξιοπρεπούς ανθρώπου καλού οικογενειάρχη και πατέρα, ενώ για το κάθε παιδί, το οποίο όπως φάνηκε κακοποιούσε σεξουαλικά, έπαιρνε και επίδομα ύψους 300 ευρώ μηνιαίως (για το καθένα).

0 Lishavsky παραδέχθηκε ενοχή σε όλες τις κατηγορίες και θα εκτίσει ποινή 22 ετών, ενώ του απαγορεύθηκε μετά την αποφυλάκιση του να εργαστεί σε οποιοδήποτε πόστο έχει σχέση με ανηλίκους με την ποινή του να θεωρείται η μεγαλύτερη που επιβλήθηκε ποτέ σε παιδόφιλο στη Ρωσία, ωστόσο ο αριθμός των βιασμό σε σύγκριση με τα χρόνια φυλάκιση προκαλεί πραγματικά σοκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά -  Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Διπλή τραγωδια στη Λεμεσό: Το πριν και το μετά - Το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο - Τα ερωτήματα μεγαλώνουν - Βίντεο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση μέρους πολυκατοικίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Γερμασόγεια, ενώ τέσσερα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE