ΛΕΜΕΣΟΣ- ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη νεαρός άνδρας - Φέρεται να είναι ο αυτουργός

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ: Συνελήφθη νεαρός άνδρας - Φέρεται να είναι ο αυτουργός

Μαρτυρία εναντίον 22χρονου εξασφάλισε η Αστυνομία, η οποία φόρεσε χειροπέδες στον νεαρό άνδρα.

Σε δεύτερη σύλληψη για την ρίψη της αμυντικής χειροβομβίδας στην οικία της Κοινοτικής Συμβούλου, προχώρησε η Αστυνομία.

Η μαρτυρία που φαίνεται ότι εμπλέκει τον 22χρονο, αναφέρει ότι την επίμαχη στιγμή, ο νεαρός θεάθηκε να κινείται πεζός προς την οικία της 46χρονης και φορώντας γάντια και με καλυμμένο πρόσωπο να ρίχνει αντικείμενο προς την οικία. Επίσης, τον είδαν να τρέπεται σε φυγή.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση συνελήφθη 42χρονη, γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοιλανίου. Οι δύο γυναίκες φέρονται να είχαν διαφορές μεταξύ τους που να σχετίζονται με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE