Ο επικεφαλής της NASA δεν απέκλεισε την ύπαρξη ζωής στο ηλιακό μας σύστημα

Ο επικεφαλής της NASA δεν απέκλεισε την ύπαρξη ζωής στο ηλιακό μας σύστημα

Ο επικεφαλής της NASA Τζιμ Μπραϊντενστάιν, κατά την διάρκεια διάλεξης που έδωσε την Τρίτη 9/10 στο πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας με θέμα τις προοπτικές εξερεύνησης του Διαστήματος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της ύπαρξης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα.


Απαντώντας εξάλλου σε ερώτημα σχετικά με τις σχέσεις ΗΠΑ- Ρωσίας στον τομέα της διαστημικής συνεργασίας, ο επικεφαλής της NASA είπε ότι είναι περίφημες.

Σήμερα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μόσχας Βίκτορ Σαντόβιτσι απένειμε στον επικεφαλής της NASA τιμητική διάκριση με επίχρυση εκτύπωση, ενώ Τζιμ Μπραϊντενστάιν του δώρισε μια φωτογραφία από τον Αρη που είχε τραβήξει το διαστημικό όχημα Curiosity.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE