ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο- Καταζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

ΠΑΦΟΣ: Έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο-  Καταζητείτο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη την Τρίτη 9/10 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 28χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Το αδίκημα διεπράχθη το 2016 .

Ο 28χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία  φέρεται να εμπλέκεται σε  υπόθεση  συμπλοκής με άλλο πρόσωπο.

Εναντίον του 28χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σήμερα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου όπου είχε μεταβεί για να αναχωρήσει στο εξωτερικό. 

Μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE