24χρονος Ελλαδίτης σκότωσε την 77χρονη γειτόνισσά του

24χρονος Ελλαδίτης σκότωσε την 77χρονη γειτόνισσά του

24χρονος στην Περαία Θεσσαλονίκης κατηγορείται ότι δολοφόνησε την ηλικίας 77 ετών γειτόνισσά του! 

Σύμφωνα με το Star.gr το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής (7/10), όταν η άτυχη γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι)  μέσα στο σπίτι της, χωρίς η πόρτα να φέρει ίχνη παραβίασης. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 24χρονος Έλληνας, ο οποίος  έχει απασχολήσει στο παρελθόν για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών.                    
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE