4 τροφές που νομίζουμε πως είναι υγιεινές, αλλά κάνουμε λάθος

4 τροφές που νομίζουμε πως είναι υγιεινές, αλλά κάνουμε λάθος

Πόσες φορές σας έχει τύχει να νομίζετε πως κάποιες τροφές αδυνατίζουν και όμως να μη βλέπετε καμία διαφορά στα ρούχα σας; Μήπως τελικά δεν είναι τόσο διαιτητικές όσο νομίζετε;

Σύμφωνα με το health.com υπάρχουν 4 τροφές που δεν είναι αθώες.

Γιαούρτια με γεύσεις

Πολλές φορές επιλέγουμε για βραδινό ένα γιαούρτι με γεύσεις, όμως σύμφωνα με τους διαιτολόγους το καλύτερο θα ήταν να πάρουμε ένα σκέτο γιαούρτι και να προσθέσουμε σε αυτό φρούτα ή ότι άλλο θέλουμε. Άλλωστε τα έτοιμα γιαούρτια με φρούτα περιέχουν πολλές γλυκαντικές ουσίες.

Έτοιμες σάλτσες 

Μπορεί να τρώτε για βραδινό μία σαλάτα, αν όμως βάζετε πάνω από αυτή μία σως τότε είναι πολύ πιθανόν να φορτώνεστε τσάμπα θερμίδες αφού οι σάλτσες αυτές περιέχουν μεγάλες ποσότητες ζάχαρης.

Χυμοί

Οι χυμοί είναι υγιεινοί μόνο αν τους στύβουμε εμείς και όχι όταν τους αγοράζουμε έτοιμους. Και αυτοί περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά.

Τρόφιμα χωρίς γλουτένη 

Αν δεν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις επιλέξετε.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE