ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στο ένα από τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στο ένα από τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανένας λόγος ανησυχίας,για την όποια πιθανή αλλοίωση στοιχείων, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/10) σε όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα της Τρίτης (2/10), σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως μας εξηγήθηκε από αρμόδιο αστυνομικό της Τροχαίας Λεμεσού, η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σημείο όπου βρίσκεται η μηχανή του οχήματος, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τα γραφεία της Τροχαίας, ήταν πολύ περιορισμένης έκτασης.

Μας λέχθηκε επίσης ότι ένας πρώτος έλεγχος έχει γίνει και δεν προκύπτει κάποια αλλοίωση σε πιθανά στοιχεία.


Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι, όπως διαπίστωσε το ThemaOnline με παρουσία του στον χώρο, το μαύρο βαν βρισκόταν ακριβός έξω από την κεντρική είσοδο της Τροχαίας, όπου βρίσκεται συνέχεια στο οπτικό πεδίο των αστυνομικών που βρίσκονται σε υπηρεσία.

Έτσι, ήταν δυνατός ο άμεσος εντοπισμός της φωτιάς, κάτι που συνέβαλε και στην έγκαιρη κατάσβεση της.

Όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, το μαύρο όχημα ήταν συνεχώς υπό επιτήρηση, ενώ η είσοδος στον χώρο είναι ελεγχόμενη με θυροτηλέφωνο, με σιδερένια περίφραξη ύψους δύο μέτρων, ενώ σε συνδυασμό με τον επαρκέστατο φωτισμό που υπάρχει τα βράδια, αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση από οποιωνδήποτε.

Έτσι, όλα επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που αναφέρει, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, καταλήγει ότι η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκατάσταση του οχήματος.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE