ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κάηκε το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Κάηκε το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο

Φωτιά άρπαξε το όχημα που ενεπλάκη στο τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που της Τρίτης (2/10), το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Τροχαία Λεμεσού.

Στο εν λόγω όχημα ξέσπασε φωτιά περίπου 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (4/10). Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς.

Με βάση τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι η φωτιά ξέσπασε λόγω βραχυκυκλώματος.

Αναμένεται εξέταση του οχήματος από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για διαπίστωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE