ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στην πρωτεύουσα – Ασθενοφόρο στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο ατύχημα στην πρωτεύουσα – Ασθενοφόρο στο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 04/10 στην Έγκωμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaOnline, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης 04/10.

Το τροχαίο σημειώθηκε πλησίον της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει ένα τραυματία στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης, όπως επίσης και για έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE