Με διάταγμα Ερντογάν η Τουρκία μόνιμα στη θερινή ώρα

Με διάταγμα Ερντογάν η Τουρκία μόνιμα στη θερινή ώρα

Παρά τις αντιδράσεις ορισμένων κατοίκων η Άγκυρα αποφάσισε να βρίσκεται μόνιμα στην θερινή ώρα.

Με προεδρικό διάταγμα του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν η ώρα στην Τουρκία θα είναι μόνιμα τρεις ώρες μπροστά από τον μέσο χρόνο Γκρίνουιτς.

Το διάταγμα δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της κυβέρνησης την Τρίτη και ανακαλεί την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει περιορισμό στην θερινή ώρα μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Η απόφαση προκάλεσε έντονες συζητήσεις στην Τουρκία καθώς αρκετές πόλεις, κυρίως στα δυτικά της χώρας, παραπονέθηκαν ότι πρέπει να ξυπνούν μέσα στο σκοτάδι και αρκετές ώρες πριν την ανατολή του ήλιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.