Τα «έπαιξε» ο Μαυρίδης με τον παροξυσμό του Πρίαμου και του Χατζηιωάννου – VIDEO

Τα «έπαιξε» ο Μαυρίδης με τον παροξυσμό του Πρίαμου και του Χατζηιωάννου – VIDEO

Ποιαν άκουσαν οι δύο Κύπριοι και έπαθαν πανικό, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαυρίδης να πέσει στο τιμόνι; 

Το νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το «Beat Buzzer» με παρουσιαστή τον tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη φιλοξένησε τους δύο Κύπριους που συμμετείχαν στα reality Nomads και Survivor.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μπήκαν στο αυτοκίνητο του Γιώργου Μαυρίδη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τους καλεσμένους του και γυρίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με ένα σκοπό. Να βρουν όσο περισσότερα τραγούδια γίνεται απ΄ αυτά που ακούγονται στο στερεοφωνικό.

Το «Beat Buzzer» φιλοξένησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Λευτέρη Χατζηιωάννου και όταν άκουσαν την φωνή της Κύπριας Γεωργίας Βρανά στην επιτυχία «Μόνο Εσύ» του Bo ακολούθησε ο χαμός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=OVNpAelQSAI

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE