Πανικός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου - Ένας τραυματίας

Πανικός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου - Ένας τραυματίας

Τον τρόμο και τον πανικό έσπειρε ένας άντρας, ο οποίος κραδαίνοντας ένα μαχαίρι μπήκε σε τρένο στο Λονδίνο και άρχισε να μαχαιρώνει επιβάτες. 


Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί από την επίθεση που έλαβε χώρα στον σταθμό Hackney Central, στο ανατολικό Λονδίνο. 

Πλάνα που κατέγραψαν κάμερες δείχνουν τους επιβάτες τρομαγμένους να εκκενώνουν άρον άρον το σταθμό. Αυτόπτης μάρτυρας έγραψε στο Twittter: «αποφύγετε το Hackney Central. Ένας τύπος έβγαλε μαχαίρι στο τρένο όπου βρίσκομαι και έχει μαχαιρώσει κάποιον. Εντελώς τρομακτικό».

«Είμαστε όλοι τρομαγμένοι. Ο τύπος που μαχαιρώθηκε άρχισε να τρέχει μέχρι που κατέρρευσε. Αιμορραγούσε από το στήθος», έγραψε ένας άλλος επιβάτης.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη. 

Μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.