'Επικίνδυνες' χαρακτηρίζει η Μόσχα τις δηλώσεις της Αμερικανίδας Πρέσβειρας Χάτσισον

'Επικίνδυνες' χαρακτηρίζει η Μόσχα τις δηλώσεις της Αμερικανίδας Πρέσβειρας Χάτσισον

Η Ρωσία θεωρεί "επικίνδυνη" τη δήλωση της εκπροσώπου των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, η οποία δήλωσε ότι η Μόσχα πρέπει να σταματήσει την ανάπτυξη ενός απαγορευμένου πυραυλικού συστήματος γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ουάσινγκτον θα προσπαθήσει να το καταστρέψει πριν να καταστεί λειτουργικό.


Η Κέι Μπέιλι Χάτσισον, η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, είπε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον παραμένει δεσμευμένη στην εξεύρεση μιας διπλωματικής λύσης.

Πρόσθεσε όμως ότι η χώρα της είναι προετοιμασμένη να εξετάσει ένα στρατιωτικό πλήγμα αν συνεχιστεί η ανάπτυξη του ρωσικού συστήματος πυραύλων μέσου βεληνεκούς.

"Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες δηλώσεις δεν αντιλαμβάνονται το επίπεδο της ευθύνης τους και τον κίνδυνο της επιθετικής ρητορικής", δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE