'Επικίνδυνες' χαρακτηρίζει η Μόσχα τις δηλώσεις της Αμερικανίδας Πρέσβειρας Χάτσισον

'Επικίνδυνες' χαρακτηρίζει η Μόσχα τις δηλώσεις της Αμερικανίδας Πρέσβειρας Χάτσισον

Η Ρωσία θεωρεί "επικίνδυνη" τη δήλωση της εκπροσώπου των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, η οποία δήλωσε ότι η Μόσχα πρέπει να σταματήσει την ανάπτυξη ενός απαγορευμένου πυραυλικού συστήματος γιατί σε διαφορετική περίπτωση η Ουάσινγκτον θα προσπαθήσει να το καταστρέψει πριν να καταστεί λειτουργικό.


Η Κέι Μπέιλι Χάτσισον, η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, είπε σήμερα ότι η Ουάσινγκτον παραμένει δεσμευμένη στην εξεύρεση μιας διπλωματικής λύσης.

Πρόσθεσε όμως ότι η χώρα της είναι προετοιμασμένη να εξετάσει ένα στρατιωτικό πλήγμα αν συνεχιστεί η ανάπτυξη του ρωσικού συστήματος πυραύλων μέσου βεληνεκούς.

"Φαίνεται ότι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες δηλώσεις δεν αντιλαμβάνονται το επίπεδο της ευθύνης τους και τον κίνδυνο της επιθετικής ρητορικής", δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE