Καλύτερα να ήταν αλλιώς τα πράγματα στη Μαρσέιγ ενόψει Απόλλωνα

Καλύτερα να ήταν αλλιώς τα πράγματα στη Μαρσέιγ ενόψει Απόλλωνα

Η δυναμικότητα της Μαρσέιγ είναι γνωστή σε όλους και δεν χρειάζονται αναλύσεις για να αποδειχθεί το… αυτονόητο, για μία ομάδα που λίγους μήνες πριν, αγωνίστηκε στον ΤΕΛΙΚΟ του Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα θα ήθελε φέτος να επαναλάβει το κατόρθωμα της, φτάνοντας όμως και στην κατάκτηση του τίτλου.

Το τελευταίο διάστημα, οι Γάλλοι δείχνουν να περνούν μία… αγωνιστική «κοιλιά», αφού την περασμένη Κυριακή ηττήθηκαν από τη Λιλ με 3-0 για ην 8η αγωνιστική του Σαμπιονά, ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πριν από δύο περίπου εβδομάδες, έχασαν στην έδρα τους από την Άιντραχτ με 1-2 και πλέον, είναι με την «πλάτη στον τοίχο» ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα, αφού αν δεχθούν δεύτερη σερί ήττα στο θεωρητικά πιο εύκολο εκτός έδρας παιχνίδι τους, τότε η υπόθεση πρόκριση στους «32» θα δυσκολέψει αρκετά.

Πέραν τούτου, μία βαριά ήττα όπως αυτή από τη Λιλ, συνήθως λειτουργεί ως… «καμπανάκι αφύπνισης» στις συγκεκριμένες ομάδες και «πληγώνει τον εγωισμό τους» πριν από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν μία άλλη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για τον Απόλλωνα.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως η Λεμεσιανή ομάδα είναι χαμένη από χέρι. Άλλωστε έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι με τη Λάτσιο, ότι θα είναι «σκληρό καρύδι» για όλους και αν έχει ανάλογη ή και καλύτερη εικόνα στα ματς του ΓΣΠ με Μαρσέιγ, Άιντραχτ και Λάτσιο, είμαστε βέβαιοι πως ο αντίπαλος θα πρέπει να… «φτύσει αίμα» για να φύγει από τη Λευκωσία με τη νίκη ή ακόμα και την ισοπαλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE