Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Χοντραίνει η ΚΟΝΤΡΑ, αντί να εξομαλύνεται…

Πριν καμιά εβδομάδα γράφαμε (ΕΔΩ) ότι προσπάθησαν μερικοί να φέρουν κοντά τη διοίκηση του Απόλλωνα και την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών (ΠΑΝΣΥΦΙ). 

Έγινε η εν λόγω κίνηση, αλλά από τις τελευταίες ανακοινώσεις των οργανωμένων αντιλαμβανόμαστε, ότι δεν λύθηκε το πρόβλημα (διαβάστε την ΨΕΣΙΝΗ ανακοίνωση) μετά τη «σύγκρουση» τους με αφορμή τα γεγονότα στο «Ολύμπικο». 

Όχι μόνο δεν εξομαλύνεται η κατάσταση, αλλά η κόντρα χοντραίνει. Ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. 

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και η διοίκηση του, νιώθουν δυνατοί, επειδή έχτισαν σπουδαία ομάδα και φέτος, ικανή να πετύχει αυτά που δεν κατάφερε πέρσι.

Toύτο ισχύει και στο οικονομικό κομμάτι, επειδή η πρόκριση στους ομίλους, τους βοήθησε να αποτρέψουν τυχόν πονοκεφάλους που θα συναντούσαν στη διάρκεια της χρονιάς… 

Χωρίς να παίρνουμε το μέρος των οργανωμένων, επειδή έχουν κι αυτοί τα λάθη τους, θα πρέπει να βρει τον τρόπο η διοίκηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα. 

Ενδεχομένως να τους χρειαστεί, τους οργανωμένους, σε κάποια φάση. Επιλέγοντας την οδό της μετωπικής σύγκρουσης, παίρνει τα ρίσκα της. 

Να το θέσουμε διαφορετικά. Ένα παιδί που… παραστρατεί και μπλέκει με κακές παρέες, δεν το «αποκληρώνει» η οικογένεια του. 

Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση στον Απόλλωνα, με την κόντρα της διοίκησης με τους οργανωμένους. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE