ΚΑΙΡΟΣ: Υποψία για βροχές - Σε 'λογικά' επίπεδα η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Υποψία για βροχές - Σε 'λογικά' επίπεδα η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (2/10), αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση µεµονωµένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και βορειοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες θα εµφανίζονται ψηλές νεφώσεις από τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE