Ούτε ο Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ!

Ούτε ο Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ!

Για λόγους ξεκούρασης (ταλαιπωρημένα ισχία) έμεινε εκτός του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο αρχηγός των Μαδριλένων, με τους Μαρσέλο, Ισκο, Μπέιλ να παραμένουν τραυματίες.

Η Ρεάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και εκτός αυτού έχει να διαχειριστεί και τέσσερις κορυφαίες απουσίες. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στη Μόσχα για την 2η αγωνιστική του Champions League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά από την αποστολή απουσιάζουν οι τρεις τραυματίες Μαρσέλο, Ισκο, Γκάρεθ Μπέιλ. Μόνο που ο Χουλέν Λοπετέγκι επέλεξε να ρισκάρει και να αφήσει εκτός ταξιδιού και τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος. Ο τελευταίος δεν έχει κάτι, με τον προπονητή των Μερένγκες να εξηγεί ότι χρειάζεται ξεκούραση και ειδικά τα ισχία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE