ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΡΣΟΣ: Ενδεχόμενο σκόπιμης καύσης - Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΡΣΟΣ: Ενδεχόμενο σκόπιμης καύσης - Παραμένουν στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Η πυρκαγιά στην περιοχή του χωριού Άρσος Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 16:40 το απόγευμα της Δευτέρας 01/10.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η  φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων με ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και επηρέασε αριθμό αμπελώνων και δέντρων.

Εφαρμόστηκαν τα Σχέδια Πυρσός και Ίκαρος με εμπλοκή πολλών επίγειων δυνάμεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις επαρχίες Λεμεσού, Πάφου καθώς επίσης και την ΕΜΑΚ και με ανάκληση εκτός υπηρεσίας προσωπικού.

Σημαντική η βοήθεια του Τμήματος Δασών με πολλές επίγειες δυνάμεις αλλά και άλλων κρατικών υπηρεσιών όπως Επαρχιακές Διοικήσεις Πάφου και Λεμεσού,  Ταμείο Θήρας, Πολιτική Άμυνα και Κοινοτικών Συμβουλίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΡΣΟΣ: Σε επιφυλακή η Πολιτική Άμυνα- Σπεύδουν ενισχύσεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE