Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Του Χρίστου Ζήνωνος
Μιλώντας στο ThemaOnline το μεσημέρι της Δευτέρας (1/10) , ο κ. Κεττής ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες από επίγειες και εναέριες δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο ‘Ίκαρος’, βάσει του οποίου τρία ακόμη πτητικά μέσα, ενισχύουν τα ήδη τέσσερα που επιχειρούν εδώ και ώρα.
‘Κλήθηκαν ενισχύσεις από Πάφο και Λάρνακα’ συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, ενώ στον χώρο βρίσκονται και επιχειρούν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών.
Σε επιφυλακή και η Πολιτική Άμυνα ανέφερε ο κ. Κεττής, και εξήγησε ‘προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο, η φωτιά δεν απειλεί μέχρι στιγμής οικίες, αλλά οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι’.
Πάντως, αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, ανέφερε ότι στο χωρίο Άρσος επικρατεί ανησυχία, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά ‘ το πάθημα της Ελλάδας μας έγινε μάθημα'.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις