ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ελληνοκύπριοι, πατέρας και γιος

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συνελήφθησαν Ελληνοκύπριοι, πατέρας και γιος

47χρονος μαζί με τον 25χρονο γιο του συνελήφθησαν από την «αστυνομία» των κατεχομένων το Σάββατο (29/9).

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:55 το απόγευμα, γυναίκα από την Σωτήρα, κατήγγειλε στον Αστ. Σταθμό Δερύνειας ότι στις 17:00 της ίδιας ημέρας, την ενημέρωσε ο 25χρονος γιος της ότι συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα του από τις κατοχικές «αρχές» στα Στροβίλια.

Ο πατέρας και ο γιος, είχαν επισκεφθεί την κατεχόμενη περιοχή για να δουν το σπίτι της μητέρας και γιαγιάς τους, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ενημερώθηκαν ότι είχαν εισέλθει με το όχημά τους σε απαγορευμένη – στρατιωτική περιοχή.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την Δευτέρα (1/10), όπου θα οδηγηθούν ενώπιον «δικαστηρίου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE