Συγκρούστηκε δεξαμενόπλοιο με φορτηγό πλοίο στον Πειραιά

Συγκρούστηκε δεξαμενόπλοιο με φορτηγό πλοίο στον Πειραιά

Ελαφρά σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο σημειώθηκε στο αγκυροβόλιο του Πειραιά, το Σάββατο (29/9).

Από την ελαφρά σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο εμπορευματοκιβωτίων,στη θαλάσσια περιοχή του Αγκυροβολίου Πειραιά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε ζητήθηκε συνδρομή,

Το δεξαμενόπλοιο που μετέφερε 3.597.087 fuel oil και 556.294 gas oil είναι ελληνόκτητο με 18 Έλληνες πλήρωμα και επρόκειτο να εφοδιάσει το φορτηγό πλοίο σημαία Λιβερίας που ήταν κενό φορτίου και στο οποίο επέβαιναν 32 άτομα πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE