Θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια η Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια η Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ξέγνοιαστα, παιδικά της χρόνια, θυμήθηκε η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου…

Η Χριστιάνα, το Σάββατο (29/9), βρέθηκε σε παιδικό πάρκο, προφανώς με την κορούλα της, και θυμήθηκε και η ίδια πως περνούσε όταν ήταν παιδί.

Φωτογραφήθηκε σε μια τσουλήθρα, ποζάροντας όλο νάζι και χαμόγελο!

Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία, δημοσίευσε η ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε λίγα μόλις λεπτά, «μάζεψε» εκατοντάδες like!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE