ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ανατροπή στην υπόθεση – Στο κελί ο 41χρονος ύποπτος

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ανατροπή στην υπόθεση – Στο κελί ο 41χρονος ύποπτος

Διάταγμα διήμερης κράτησης εκδόθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σάββατου 29/09 στον 41χρονο νοσηλευτή.

Ενώ με νεότερη μας ενημέρωση, η Αστυνομία ανέφερε πως ο 41χρονος νοσηλευτής θα κατηγορείτο γραπτώς και θα φαινόταν ελεύθερος, αντίς αυτού ο ύποπτος οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του ύποπτου διάταγμα διήμερης κράτησης για να συνεχιστεί η εξέταση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο 41χρονος συνελήφθη την Παρασκευή 28/09 από την Αστυνομία για διερεύνηση αδικήματος παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία σε σχέση με την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει για να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο απαγωγέα των δυο ανήλικων παιδιών.

Παράλληλα ο 41χρονος φέρεται να είναι το άτομο που προμήθευε τον 35χρονο δράστη με φαρμακευτικά σκευάσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΩΓΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 41χρονο- Πως εμπλέκεται στην υπόθεση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.