Πότε θα ΔΟΥΜΕ τον Ενρίκες… Κι μερικούς άλλους καινούργιους…

Πότε θα ΔΟΥΜΕ τον Ενρίκες… Κι μερικούς άλλους καινούργιους…

Κοιτάζαμε το φωτορεπορτάζ από τη χθεσινή προπόνηση της Ομόνοιας. Σιγά – σιγά μαθαίνουμε τις φάτσες, των πολλών νέων παιχτών που διάβηκαν το Καλοκαίρι το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Ηλίας Πούλλος». 

Δώσαμε πάνω στον Μεξικανό κόφτη Χόρχε Ενρίκες, ο οποίος ακόμα δεν έχει… ιδρώσει τη φανέλα με το τριφύλλι σε επίσημο παιχνίδι. 

Είναι κι άλλοι οι «ακριβοθώρητοι», οι οποίοι είχαν τραυματισμούς και δεν έπαιξαν σε κάποιο από τα τρία πρώτα παιχνίδια. Ο Ουρουγουανός επιτελικός χαφ Αλμπίν, ο Γάλλος αμυντικός Γκαφόρ και ο Καμερουνέζος μέσος Λοέ. 

Δικαιολογημένα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, διαμηνύει στους Ομονοιάτες, ότι είναι αισιόδοξος ότι θα στρώσει η ομάδα. Περιμένει ότι θα του δώσουν βοήθειες, σε κάποια στιγμή και οι προαναφερθέντες. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE