ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Είδε Μπλοκ ο κατοχικός ηγέτης - Πυρετός συναντήσεων

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Είδε Μπλοκ ο κατοχικός ηγέτης - Πυρετός συναντήσεων

Με τον Ολλανδό ΥΠΕΞ είχε συνάντηση στις 21:00 (ώρα Κύπρου) της Πέμπτης (27/9) στη Νέα Υόρκη, ο  κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η Ολλανδία έχει την προσωρινή προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ και στη συνάντηση Ακιντζί – Μπλοκ συζητήθηκε το Κυπριακό, με τον κατοχικό ηγέτη να μεταφέρει τις απόψεις της πλευράς του.  
 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες επίσης ο εκπρόσωπος του κ. Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού, ο σύμβουλός του για θέματα ΕΕ και διπλωματίας, Ερχάν Ερτσίν και ο «εκπρόσωπος» του ψευδοκράτους στη Νέα Υόρκη, Ισμέτ Κορούκογλου.
 
Σημειώνεται ότι ο κατοχικός ηγέτης είχε επίσης συναντήσεις με τον Γερμανό ΥΠΕΞ και την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικών πολιτικής και ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE