ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγαν με πλούσια 'λεία' από κατοικία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έφυγαν με πλούσια 'λεία' από κατοικία

Χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας περίπου 5 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από κατοικία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 λήφθηκε πληροφορία για διάρρηξη κατοικίας στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας όπου ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι από την κατοικία είχαν κλαπεί χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα σπαθί, όλα συνολικής αξίας 4,720 ευρώ.

Τα κλαπέντα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, δεν καλύπτονται από ασφάλεια ενώ το σπίτι δεν διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης και σύστημα συναγερμού.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE