ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Στο βήμα της 73ης Γενικής Συνέλευσης ο Αναστασιάδης - Τι ακολουθεί

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Στο βήμα της 73ης Γενικής Συνέλευσης ο Αναστασιάδης - Τι ακολουθεί

O πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πρόκειται να χαιρετίσει το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) την 73η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Έχει οριστεί τρίτος στον κατάλογο των ομιλητών, ωστόσο εκείνος που θα τον καλέσει στο βήμα στις 16:30 (ώρα Κύπρου) και θα προεδρεύει των εργασιών θα είναι ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Κορνήλιος Κορνηλίου.

Ο Κύπριος Μόνιμος Αντιπρόσωπος έχει εκλεγεί ένας εκ των 21 αντιπροέδρων της Γενικής Συνέλευσης.

Μετά την ομιλία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε συνάντηση με αντιπροσώπους των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Την Παρασκευή (28/9) θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος την ίδια μέρα θα υποδεχθεί στη Νέα Υόρκη και τον κατοχικό ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE