ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Έρχονται και βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Έρχονται και βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (27/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι, αρχικά, θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, µετά το µεσηµέρι νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Την Κυριακή αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές για την εποχή, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE