Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Το 0-1 έγινε στο 27′ με σκόρερ τον Κένυ όμως η αντίπαλος του Απόλλωνα μέσα σε τρία λεπτά ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα. Στο 41′ ο Παγέτ από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1 όμως το 2-1 έγινε στο 44′ με δράστη τον Μόργκαν.
Στο 53ο λεπτό η Μαρσέιγ έμεινε με 10 παίκτες ελέω αποβολής του Τζιόρταν. Το Στρασμβούργο ισοφάρισε στο 89′ με τον Ντακόστα όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.
Αν και με δέκα παίκτες στο 90+1′ με σκόρερ τον Βαλέρ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ και έτσι η Μαρσέιγ πήρε τη νίκη με 3-2 με αυτό τον επεισοδιακό τρόπο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις