Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστέρησε να προσέλθει στο βήμα και πριν από αυτόν το λόγο πήραν οι πρόεδροι του Εκουαδόρ, Λένιν Μορένο.
Στην αρχή της ομιλίας του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι η κυβέρνησή του πέτυχε πολύ περισσότερα από όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις των ΗΠΑ μέσα σε δύο χρόνια.
«Κατάφερα σε δύο χρόνια όσα κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.
Και κάπου εκεί ο Ερντογάν, σηκώνεται και αποχωρεί επιδεικτικά. Πάντως, ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Sabah, Ragip Soylu, έγραψε στο Twitter: «Η είδηση ότι ο Ερντογάν έφυγε από την αίθουσα κατά την ομιλία του Τραμπ δεν είναι αληθής. Απλώς πήγε σε άλλο δωμάτιο, καθώς η ομιλία του ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά από τον Τραμπ».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




