Iδιαίτερη η συνήθεια του ζευγαριού της κυπριακής showbiz κάθε βράδυ – VIDEO

Iδιαίτερη η συνήθεια του ζευγαριού της κυπριακής showbiz κάθε βράδυ – VIDEO

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για την ιδιαίτερη συνήθεια που έχει με τον σύντροφό της άφησε άφωνη την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Η Αναστασία Δράκα βρέθηκε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, «Όλα Καλά» και μίλησε για όλα, ακόμα και για τις συνήθειες που έχει με τον σύντροφό της, Μάριο Κούμα.

Όπως αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του ΣΙΓΜΑ «Παντρεμένοι κι οι δυό» με τον Μάριο Κούμα κάθε βράδυ προσεύχονται.

Η προσευχή τους βοηθά να ξεπερνούν τα προβλήματα που εμφανίζονται στην σχέση τους.

Όλο αυτό προέκυψε από την επιλογή της να προσεγγίσει την νοοτροπία του Μάριου Κούμα για να μπορεί να έχει άποψη για αυτό.

Έτσι προσεύχεται κάθε βράδυ με τον Κύπριο τραγουδιστή και πάνε κάθε Κυριακή εκκλησία.

 Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.