ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός παρασύρθηκε από όχημα κοντά στο ΓΣΠ – Η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός παρασύρθηκε από όχημα κοντά στο ΓΣΠ – Η κατάσταση της υγείας του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε αστυνομικός που παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ της Κυριακής (23/9).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 όταν ο αστυνομικός ρύθμιζε την κυκλοφορία στα φώτα του Ορφανίδη στη Λευκωσία.

Η τροχαία κίνηση ήταν πυκνή λόγω του παιχνιδιού ΑΠΟΕΛ-Δόξα στο ΓΣΠ, ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ως εκ τούτου η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE