To γαμήλιο ταξίδι μετατράπηκε σε τραγωδία- Σκότωσε τη γυναίκα του για να πάρει την περιουσία της

To γαμήλιο ταξίδι μετατράπηκε σε τραγωδία- Σκότωσε τη γυναίκα του για να πάρει την περιουσία της

Οργάνωσε σχεδόν τέλεια το σχέδιο του ο πανούργος 41χρονος αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει για χρόνια στη φυλακή.

 

Πρόκειται για τον 41χρονο Lewis Bennett ο οποίος βρισκόταν για «μήνα του μέλιτος» στην Κούβα με τη σύζυγό του Ισαμπέλα σε ένα καταμαράν και σύμφωνα με την  κατάθεση του ιδίου, το σκάφος κάτω από άγνωστες συνθήκες βυθίστηκε με αποτέλεσμα η επίσης 41 ετών σύντροφό του να χάσει τη ζωή της.

Ωστόσο μετά από έρευνες του FBI αποδείχθηκε ότι ουσιαστικά ήταν όλα ένα δαιμόνιο σχέδιο του 41χρονου, για να «βγάλει από τη μέση» την άτυχη γυναίκα και να πάρει την περιουσία της. Ο δράστης φαίνεται να έπεσε στην παγίδα να ζητήσει πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας του ώστε να ζητήσει να πάρει την κυριότητα όλων των υπαρχόντων της και έβαλε σε σκέψεις την οικογένεια της αλλά και τις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται μετά το θάνατό της και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, η Ισαμπέλα είχε εκφράζει τις φοβίες της σε φίλη της σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο συμπεριφορά του Benett.

Στα μηνύματα ήταν έκδηλη η ανησυχία της ακόμα και για το ζωή της, ενώ όπως σημειώνεται το ζευγάρι είχε αποκτήσει και μια κόρη το 2016.

Όπως μάλιστα σημειώνεται φαίνεται πως η όλη στάση του 41χρονου άλλαξε, όταν η γυναίκα του αρνήθηκε να μετακομίσουν με την κόρη τους στην Αυστραλία, κάτι για το οποίο την πίεζε επανειλημμένα.

Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο στην πολιτεία της Florida.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE