Τραγωδία κατά τη διάρκεια πτήσης- Νεκρή 15χρονη που κατανάλωσε σάντουιτς- Θέλουν απαντήσεις οι γονείς της

Τραγωδία κατά τη διάρκεια πτήσης- Νεκρή 15χρονη που κατανάλωσε σάντουιτς- Θέλουν απαντήσεις οι γονείς της

Το δράμα μιας οικογένειας που έχασε τη 15χρονη κόρη της κατά τα διάρκεια πτήσης τον Ιούλιο του 2016 αναμένεται να αναβιώσει στο δικαστήριο με τους χαροκαμένους γονείς να αναζητούν απαντήσεις για το τι συνέβη και η ανήλικη «έσβησε» τόσο ξαφνικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Βρετανία το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2016 όταν κατά τη διάρκεια πτήσης της British Airways από το Λονδίνο στην πόλη Nice της Γαλλίας η 15χρονη Natasha Ednan-Laperouse, αλλεργική στο σουσάμι, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών της, όταν προηγουμένως είχε καταναλώσει εντός του αεροδρομίου σάντουιτς.

Τη Δευτέρα 24/9 αναμένεται να παρουσιαστούν για τη θανατική ανάκριση ενώπιον Δικαστηρίου οι άμεσα εμπλεκόμενοι για να διαφανεί αν στο προϊόν είχε τοποθετηθεί λανθασμένη ετικέτα. Θα καταθέσει μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος για την προμήθεια των σάντουιτς καθώς και ο υπεύθυνος υγείας και ασφάλειας της εταιρίας.

 

Ο πατέρας της 15χρονης συγκλονίζει σε δηλώσεις του και περιμένει απαντήσεις: «Είναι μια καθημερινή μάχη, ο πόνος είναι απερίγραπτος. Ότι κάνουμε και λέμε, είναι μια υπενθύμιση ότι η Ναταλία δεν είναι πια μαζί μας. Το άδειο της υπνοδωμάτιο, τα ρούχα της κρεμασμένα στο ερμάρι, η βαλίτσα των διακοπών που δεν ανοίξαμε ποτέ, δεν μπορούμε να το χειριστούμε» τα λόγια του.

Στο Δικαστήριο θα εμφανιστούν και μέλη του πληρώματος που προσπάθησαν να σώσουν την 15χρονη ενώ εκπρόσωπος της εταιρίας σάντουιτς ανέφερε πως είναι συγκλονισμένοι απόν τον τραγικό θάνατο της Ναταλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE