Προσγείωση τρόμου για αεροσκάφος λόγω της καταιγίδας Ali στη Βρετανία - VIDEO

Προσγείωση τρόμου για αεροσκάφος λόγω της καταιγίδας Ali στη Βρετανία - VIDEO

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους Airbus της Air France που επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπέρμινγχαμ εν μέσω της καταιγίδας Ali που σαρώνει τη Βρετανία.

Την ώρα που το μεγάλο αεροσκάφος είχε ξεκινήσει την κάθοδο προς το διάδρομο προσγείωσης, στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι ταχύτητας έως και 140χλμ./ώρα που έκαναν το Airbus να τραντάζεται.

Ο πιλότος του αεροσκάφους επιχείρησε αρχικά να το προσγειώσει με το πλάι βάσει της φοράς των ανέμων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες το Airbus έμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα «αιωρούμενο» μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τελικά ο πιλότος όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν πλέον ασφαλές να επιχειρήσει την τελική προσγείωση, αποφάσισε να σηκώσει ξανά το Airbus και να επιχειρήσει νέα προσέγγιση λίγη ώρα αργότερα, υπό ασφαλέστερες συνθήκες.

https://www.youtube.com/watch?v=gPg0QlwAUV0

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.