Προσγείωση τρόμου για αεροσκάφος λόγω της καταιγίδας Ali στη Βρετανία - VIDEO

Προσγείωση τρόμου για αεροσκάφος λόγω της καταιγίδας Ali στη Βρετανία - VIDEO

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους Airbus της Air France που επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπέρμινγχαμ εν μέσω της καταιγίδας Ali που σαρώνει τη Βρετανία.

Την ώρα που το μεγάλο αεροσκάφος είχε ξεκινήσει την κάθοδο προς το διάδρομο προσγείωσης, στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι ταχύτητας έως και 140χλμ./ώρα που έκαναν το Airbus να τραντάζεται.

Ο πιλότος του αεροσκάφους επιχείρησε αρχικά να το προσγειώσει με το πλάι βάσει της φοράς των ανέμων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες το Airbus έμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα «αιωρούμενο» μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τελικά ο πιλότος όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν πλέον ασφαλές να επιχειρήσει την τελική προσγείωση, αποφάσισε να σηκώσει ξανά το Airbus και να επιχειρήσει νέα προσέγγιση λίγη ώρα αργότερα, υπό ασφαλέστερες συνθήκες.

https://www.youtube.com/watch?v=gPg0QlwAUV0

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE