ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίαζε επανειλημμένα την 10χρονη κόρη της συντρόφου- Άφησε το κοριτσάκι έγκυο και αυτή είναι η ποινή του

Φρίκη: Βίαζε επανειλημμένα την 10χρονη κόρη της συντρόφου- Άφησε το κοριτσάκι έγκυο και αυτή είναι η ποινή του

Ένας παιδόφιλος που κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα είναι κόρη της πρώην πλέον συντρόφου, τιμωρήθηκε παραδειγματικά από Δικαστήριο για τις πράξεις του που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος για τον  Nicholas Deon Thrash ο οποίος καταδικάστηκε σε 132 χρόνια φυλάκισης αφού κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες του κατ’ εξακολούθηση βιασμού ανηλίκου και σύμφωνα με το Δικαστήριο ο δράστης φέρεται να βίασε το κοριτσάκι τουλάχιστον 15 φορές από την ηλικία των  8 ετών.

O 34χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης μάλιστα, δήλωνε αθώος κατηγορώντας την μητέρα του κοριτσιού και πρώην σύντροφο του, ότι είχε δώσει το σπέρμα του στην κόρη της.

Κατηγορίες αντιμετωπίζει και η μητέρα της 10χρονης, αφού είπε στην ανήλικη να πει ψέματα για το ποιος την άφησε έγκυο, προτρέποντας την να πει ότι το παιδί είναι ενός συμμαθητή της, αφού ανακάλυψε ότι η κόρη της ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια που η μικρή ντυνόταν για να πάει σε ένα σχολικό χορό, τον Μάιο του 2017.

Επίσης η μητέρα κατηγορείται για την προσπάθεια της να πάρει την ανήλικη κόρη της σε κλινική ώστε να προχωρήσει σε έκτρωση, κάτι που οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν ενώ όπως σημειώνεται το κοριτσάκι που σήμερα είναι 12χρονών, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Σεπτέμβριο του 2017 τα οποίο και δόθηκε για υιοθεσία.

Επειδή ο δράστης αρνείτο τις κατηγορίες, ανάγκασαν την 10χρονη να καταθέσει ενώπιον Δικαστηρίου και ο 34χρονος να καταδικαστεί σε 160 συνολικά χρόνια φυλάκιση, ενώ η μητέρα αναμένεται να δικαστεί στις 9 Οκτωμβρίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top