ΠΑΦΟΣ: Ατύχημα με 11χρονο σε πισίνα – Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

ΠΑΦΟΣ: Ατύχημα με 11χρονο σε πισίνα – Μεταφέρθηκε στη Λευκωσία

Στο Μακάρειο 11χρονος μετά από περιστατικό σε πισίνα στην Πάφο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρεται 11χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το 11χρονο αγοράκι από το Ισραήλ, ανασύρθηκε αναίσθητο από πισίνα στην Πάφο όπου είχε μεταβεί για κολύμπι με την οικογένεια του.

Ο μικρός διακομίσθηκε αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό επανήλθε αφότου του παρασχέθηκαν μετά τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού κρίνεται ικανοποιητική.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE