Τα αποθέματα χρυσού της Ρωσίας έφθασαν τους 2000 τόνους

Τα αποθέματα χρυσού της Ρωσίας έφθασαν τους 2000 τόνους

Ο όγκος των αποθεμάτων του νομισματικού χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα την 1η Σεπτεμβρίου έφθασε τις 64,3 εκατομμύρια ουγγιές (2.000 τόνους) σύμφωνα με τα στοιχεί της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας.

Η Κεντρική Τράπεζα τον Αύγουστο του 2018 αγόρασε περίπου 31 τόνους χρυσού, αναφέρει η Τράπεζα, επισημαίνοντας ότι σε διάστημα ενός μηνός αύξησε τα αποθέματα της σε χρυσό κατά 1,6%.

Παράλληλα η αξία του χρυσού στα συναλλαγματικά της αποθέματα , όπως συμπεραίνεται από τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας, μειώθηκα κατά 0,2% , φθάνοντας τα 77,265 δισεκατομμύρια δολάρια , που αντιστοιχούν στο 16,8% του συνολικού όγκου των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ρωσίας.

Από την αρχή του έτους έχει αγοράσει 162 τόνους χρυσού. Τα αποθέματα χρυσού στα διεθνή συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας αυξήθηκαν κατά 8,8% στους πρώτους οκτώ μήνες του 2018, ενώ η χρηματική του αξία αυξήθηκε κατά 0,8%.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE