ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Παραιτήθηκε σύμβουλος του Κώστα Χαμπιαούρη

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Παραιτήθηκε σύμβουλος του Κώστα Χαμπιαούρη

Γνωστή έγινε την Πέμπτη (20/9) η παραίτηση του Γιώργου Σκαλιά, από τα καθήκοντά του ως σύμβουλος του υπουργού Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Σκαλιά, έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Σκαλιάς, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος διετέλεσε και λυκειάρχης, ενώ ήταν και πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο κ. Σκαλίας από στέλεχος του ΔΗΚΟ έγινε στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού μετά την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις Προεδρικές εκλογές του 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE