ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Παραιτήθηκε σύμβουλος του Κώστα Χαμπιαούρη

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Παραιτήθηκε σύμβουλος του Κώστα Χαμπιαούρη

Γνωστή έγινε την Πέμπτη (20/9) η παραίτηση του Γιώργου Σκαλιά, από τα καθήκοντά του ως σύμβουλος του υπουργού Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Σκαλιά, έγινε αποδεκτή.

Ο κ. Σκαλιάς, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος διετέλεσε και λυκειάρχης, ενώ ήταν και πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο κ. Σκαλίας από στέλεχος του ΔΗΚΟ έγινε στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού μετά την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη στις Προεδρικές εκλογές του 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE