ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Αναγκαίο κακό η συμφωνία με Ελληνική» - Οι μπηχτές Διονυσίου για τον κόσμο

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Αναγκαίο κακό η συμφωνία με Ελληνική» - Οι μπηχτές Διονυσίου για τον κόσμο

«Αυτός που κλείνει ένα πιστωτικό ίδρυμα είναι ο κόσμος».

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Αυτό δήλωσε ο Διονύσης Διονυσίου, οικονομικός λειτουργός Α του Υπουργείου Οικονομικών καταθέτοντας στην Ερευνητική για τον Συνεργατισμό.

Ερωτηθείς για το αν η συμφωνία με την Ελληνική Τράπεζα ήταν επωφελής, απάντησε καταφατικά «υπό τις περιστάσεις».

Υποστήριξε ότι ο κόσμος είναι αυτός που κλείνει ένα πιστωτικό ίδρυμα υπενθυμίζοντας τις εκροές 3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Όπως εξήγησε, αφού δεν υπήρξε κούρεμα καταθέσεων και επειδή η μετάβαση ήταν ομαλή, «υπό τις περιστάσεις ήταν καλή η συμφωνία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE