«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στη Ρώμη και το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο ο Απόλλωνας.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού πάτησαν το πόδι τους σε ιταλικό έδαφος ενόψει και του μεγάλου αγώνα με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ιταλία συνάντησαν βροχερό σκηνικό, όμως το κλίμα παραμένει εξαιρετικό.

Μαζί με τον Απόλλωνα και ο απεσταλμένος του ThemaSports, Σάββας Νεοκλέους, ο οποίος ταξιδεύει με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.


 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE