ΠΑΦΟΣ: Οδηγοί ταξί έπαιξαν ξύλο – Κατέληξαν ο ένας στο νοσοκομείο και ο άλλος στο Τμήμα

ΠΑΦΟΣ: Οδηγοί ταξί έπαιξαν ξύλο – Κατέληξαν ο ένας στο νοσοκομείο και ο άλλος στο Τμήμα

Χειροπέδες σε οδηγό ταξί, ο οποίος εξύβρισε και επιτέθηκε σε συνάδελφό του τα ξημερώματα της Τρίτης (18/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για έναν 42χρονο και έναν 49χρονο, και οι δύο οδηγοί ταξί στο αεροδρόμιο Πάφου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (18/9).

Ο 42χρονος εξύβρισε και επιτέθηκε στον 49χρονο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 49χρονος φέρει κάταγμα αριστερού πλευρού και κρατήθηκε για νοσηλεία στον χειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο 42χρονος, συνελήφθη λίγο αργότερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE