ΓΕΝ. ΠΑΦΟΥ: Για προβλήματα στο Καρδιολογικό προειδοποιεί ο Διευθυντής

ΓΕΝ. ΠΑΦΟΥ: Για προβλήματα στο Καρδιολογικό προειδοποιεί ο Διευθυντής

Θέμα μετακίνησης νοσηλευτών από την καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εγείρει ο Διευθυντής της κλινικής Ιωσήφ Μουτήρης και προειδοποιεί για προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.

Ο κ. Μουτήρης αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, πως μετά από ενημέρωση της οποίας έτυχε τη Δευτέρα 17/09 από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου  Πάφου, ειδοποίησε την μία εκ των δύο νοσηλευτών να μην μεταβεί σήμερα στο καρδιολογικό εργαστήρι αλλά σε άλλο ιατρείο του Νοσοκομείου για εργασία.

«Οι αιφνιδιαστικές μετακινήσεις είναι συχνό φαινόμενο», αναφέρει και επισημαίνει πως και πριν από λίγο χρονικό διάστημα το ίδιο αιφνιδιαστικά μετακινήθηκε άλλη νοσηλεύτρια από το καρδιολογικό του ΓΝ Πάφου, στον αξονικό τομογράφο.

Ο κ. Μουτήρης σημειώνει πως αντιλαμβάνεται το  γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει  με τον αριθμό νοσηλευτών στο ΓΝ Πάφου, εντούτοις, αναφέρει,  η τήρηση κάποιων βασικών κανονισμών, επιβάλλεται για να διαφυλαχτεί η καλή λειτουργία του νοσοκομείου και η ασφάλεια των ασθενών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE