Τουλάχιστον εντυπωσιακό το νέο στούντιο ειδήσεων του ΡΙΚ – VIDEO

Τουλάχιστον εντυπωσιακό το νέο στούντιο ειδήσεων του ΡΙΚ – VIDEO

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Γωγώς Αλεξανδρινού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ σας δείχνουμε το εντυπωσιακό στούντιο.

Η Γωγω Αλεξανδρινού μετά από αναβολές και καθυστερήσεις μηνών κάνει πρεμιέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού.

Ο λόγος της πολύμηνης καθυστέρησης ήταν η ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΡΙΚ, αλλά και του στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα παρουσιάζει η Γωγώ Αλεξανδρινού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης με μια ανάρτησή του στα social media κοινοποίησε το νέο σκηνικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού, το οποίο δείχνει τεράστιο και τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η Γωγώ Αλεξανδρινού κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 17/9, και όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα στούντιο υψηλών προδιαγραφών. 

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση στο video που ακολουθεί: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht