ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «λαμπάδα» το ταξί

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «λαμπάδα» το ταξί

Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά που τέθηκε σε όχημα εταιρείας ταξί στην Πάφο

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα που ανήκει σε εταιρεία υπεραστικών  ταξί στην Πάφο .

Σύμφωνα με τις περαιτέρω έρευνες που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου  και μετά από σχετική επιθεώρηση που έγινε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία υπαλλήλου – οδηγού της εταιρείας ηλικίας 66 ετών  στις 02:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης 13/09.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE