ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να την πάρει στο σπίτι, την οδήγησε σε παραλία και τη βίασε- Καταγγελία 21χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντί να την πάρει στο σπίτι, την οδήγησε σε παραλία και τη βίασε- Καταγγελία 21χρονης

Το κατώφλι αστυνομικού σταθμού πέρασε το πρωί της Πέμπτης 13/9 νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία καταγγέλλοντας βιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 12/9 όταν δύο φίλες από τη Ρωσία 21 και 22 ετών μπήκαν στο αυτοκίνητο νεαρών που προσφέρθηκαν να της μεταφέρουν από την Αγία Νάπα, πίσω στο χώρο διαμονής τους στη Λάρνακα, κάτι όμως που δεν έγινε σύμφωνα με την καταγγελία.

Όπως ανέφερε σε κατάθεση της η 21χρονη, οι δύο άντρες τις οδήγησαν σε παραλία της Λάρνακας, όπου ο ένας εκ των δύο προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με την νεαρή Ρωσίδα χωρίς τη θέλησή της.

To μόνο στοιχείο που έχει η Αστυνομία στη διάθεσή της είναι οι πινακίδες εγγραφής του οχήματος και αναμένεται να εντοπιστεί ο κάτοχος ώστε να κληθεί για ανάκριση και να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί της 21χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE