Ο Τορναρίτης μιλά για τα 110 κιλά, τα χρέη... και τα προβλήματα στον γάμο του – VIDEO

Ο Τορναρίτης μιλά για τα 110 κιλά, τα χρέη... και τα προβλήματα στον γάμο του – VIDEO

Στα 52 του χρόνια ο Χριστόφορος Τορναρίτης κάνει τον απολογισμό του και μιλά για την οικονομική καταστροφή που έζησε το 2009.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» και μίλησε έξω από τα δόντια για την ζωή του, κάνοντας μια αναδροή στο παρελθόν.

Ο σύζυγός της Ραμόνα Φίλιπ δεν δίστασε να μιλήσει για την περίοδο που ήταν 110 κιλά ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης χωρίς κανένα ταμπου ξεδίπλωσε την σημερινή του κοσμοθεωρία, μακριά από τον τζόγο, το τσιγάρο, το αλκόολ, τις κακές σχέσεις και φιλίες.

 Σχετικό άρθρο: Κύπριος επώνυμος στην Ευριπίδου: «Σταμάτα να τρως θα γίνεις όπως την κατσέλλα» - VIDEO

Όπως είπε: «Προσωπικά το 2009 χρωστούσα λεφτά σε όλες τις τράπεζες, γράφανε όλες οι εφημερίδες ο Τορναρίρτης ο billionaire το έτσι το γιουβέτσι... Εγώ εν είχα να φάω τότε, χρέη αριστερά - δεξιά, προβλήματα στον γάμο μου...».

Δείτε στο video που ακολουθεί όλα όσα αποκάλυψε ο Τορναρίτης:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.